Laster...

Arendal Cykleclub satser på ungdommen!

Alle gutter og jenter i alderen 11 til 16 år er hjertelig velkommen til våre treninger og aktiviteter. ACC Ungdom har faste treninger på terrengsykkel og landevei. Her er det fokus på trygghet i trafikk og sykkelglede. I tillegg får man mulighet til å delta på forskjellige sykkelritt gjennom sesongen.

Dette er en sport og trening som passer de fleste, uten en benk hvor man må sitte om man ikke er “god nok”. Her skal alle ha det gøy og føle seg velkommen, enten man trener for moro eller konkurranse. Klubben låner ut sykkel-tøy til alle medlemmer, så alle stiller i lik drakt når man er ute å trener. I vintersesongen er det fast trening innendørs, da i form av sirkeltrening i sal og spinning-time med fart og spenning. Etter påske så er det faste treninger utendørs. Se egen terminliste for treningstider og ritt. I løpet av sesongen vil det komme tilbud om sikkerhetskurs, mekkekurs og treningsleir. Møt gjerne opp for en prøvetime. Følg med facebook siden ACC-Ungdom for mer info.

Spørsmål eller tilbakemeldinger? Kontakt Magnar Boye Karlsen454 67 463.

ACC Ungdom Trysil 2023

Fredag 22.september reiste et følge på totalt 19 stk til Trysil for lek, moro og teknikktrening i Trysil sitt fantastiske sykkelanlegg.
Her var det full fart med aktivitet fredag, lørdag og søndag frem til hjemreise.
ACC stilte med mat, transport, heiskort og overnatting på en flott hytte på Trysil Høyfjellssenter.

Inkluderingsmidler fra Arendals Idrettsråd.
Arendals Idrettsråd tildelt Arendal Cykleclub 32 100,- kr i ekstra inkluderingsmidler.

Ekstra Midler - Like muligheter til å delta i idretten
Arendal Idrettsråd har nå fordelt 1.823.965 kroner til kommunens idrettslag. Midlene er
fordelt til de idrettslagene i Arendal som ga oss en tilbakemelding om behov for midler.

Formål:
Formålet med tilskuddet er å gi alle barn og ungdom mellom 6 – 19 år i idrettslaget like
muligheter til å delta i idretten, uavhengig av hvem de er, hvor de bor og hva foreldrene
tjener."

Vi takker for midlene vi fikk tildelt, disse ble brukt for å realisere denne flotte turen for ungdommen. Det ble en opplevelse vi sent vil glemme.
  • ACC Ungdom Trysil 2023

SOMMERAVSLUTNING UNGDOM

Torsdag 22.juni hadde ACC-Ungdom sommeravslutning i Kristiansand Sykkelpark. Skitrekk opp, og full rulle ned igjen ble en flott dag i sykkelparken, med en velfortjent stopp på Burger King på vei hjem.

Nå blir det en liten sommerferie for gjengen, men det blir nok sykling fremover. Tusen takk til trenerene Per Richard Kaino, Magnar Boye Karlsen, Christian Austenå og Dag Vidar Haslund for en super jobb!

God sommer :)
  • SOMMERAVSLUTNING UNGDOM