Laster...

Arendal Cykleclub satser på ungdommen!

Alle gutter og jenter i alderen 11 til 16 år er hjertelig velkommen til våre treninger og aktiviteter. ACC Ungdom har faste treninger på terrengsykkel og landevei. Her er det fokus på trygghet i trafikk og sykkelglede. I tillegg får man mulighet til å delta på forskjellige sykkelritt gjennom sesongen.

Dette er en sport og trening som passer de fleste, uten en benk hvor man må sitte om man ikke er “god nok”. Her skal alle ha det gøy og føle seg velkommen, enten man trener for moro eller konkurranse. Klubben låner ut sykkel-tøy til alle medlemmer, så alle stiller i lik drakt når man er ute å trener. I vintersesongen er det fast trening innendørs, da i form av sirkeltrening i sal og spinning-time med fart og spenning. Etter påske så er det faste treninger utendørs. Se egen terminliste for treningstider og ritt. I løpet av sesongen vil det komme tilbud om sikkerhetskurs, mekkekurs og treningsleir. Møt gjerne opp for en prøvetime. Følg med facebook siden ACC-Ungdom for mer info.

Spørsmål eller tilbakemeldinger? Kontakt Magnar Boye Karlsen454 67 463.

SOMMERAVSLUTNING UNGDOM

Torsdag 22.juni hadde ACC-Ungdom sommeravslutning i Kristiansand Sykkelpark. Skitrekk opp, og full rulle ned igjen ble en flott dag i sykkelparken, med en velfortjent stopp på Burger King på vei hjem.

Nå blir det en liten sommerferie for gjengen, men det blir nok sykling fremover. Tusen takk til trenerene Per Richard Kaino, Magnar Boye Karlsen, Christian Austenå og Dag Vidar Haslund for en super jobb!

God sommer :)
  • SOMMERAVSLUTNING UNGDOM