Laster...

Start og stopp ved Bjønnes stadion. Litt over 8km og tar ca. 40 minutter. Ingen skumle utforkjøringer og kan lett sykles på vanlig terrengsykkel. NB. I Bunnen av Langekjærr krysser sporet. Når man kommer ned på grusen igjen etter stien ca. 4,5 km og er på vei ned mot Bie, skal man inn til venstre (skiltet Doppedalen) så inn til venstre igjen og opp hele Langekjærr. I enden av Langekjærr er det laget en sti parallelt med den bratte steinbakken som er fin å sykle på.

Denne løypa er en rundløype som er flott til intervalltrening. Løypa starter ved If forsikring ved Harebakken og går i skogen bak Arendal Kirkegård.

Denne løypa er en super terrengløype i teknisk terreng. Tungvekteren er grov sykkelsti med en hovedrunde på ca 8 km. Løypa er laget av Arendal Singletrack.

ACC Klassisk tur/retur lillesand 78 km. Den klassiske 2,5-3 timers turen, denne ruten er en forholdsvis flat løype som egner seg godt for turer på både på racer og MTB. Er det en gruppe så er det lett å henge med hele veien, eller styre sitt eget løp aleine. Er enn lysten på lengere turer er også denne ruten et utgangspunkt for runde Birkeland - Søre Herefoss – Grimstad (110 km) eller Sørlandsparken - Kjevik - Tveit - Birkeland (140km)

ACC SK2021 Grenstøl runden 50 km. Grenstøl runden kombinerer svingete veier med nyere rette strekninger, sykles normalt "Ytre" vei til Tvedestrand gjennom Flosta og opp bakken fra Hanto til Grenstøl, kan kombineres med en runde rundt Flosterøya (Kilsund), returen går via Gamle e-18 fra Fiane til Torsbudalen. Grendstøl er et naturlig stopp sted da der er park med benker og bensinstasjon.

ACC Golfrunden 73km 1100 høydemeter. Golfrunden går via Froland Via Bøylefoss, Vålandsveien til Nesverk (golfbanen). På Fiane er alternativet gamle E18 hjemover (Minigolfrunden) eller over Grenstøl, Flosta hjem (Golfrunden). En litt mer krevende tur da denne har flere høydemeter, en flott rute med lite biltrafikk.

ACC Minogolfrunden følger samme trassè som Golfrunden, men følger gamle E18 hjemover fra Fiane.