Laster...

Landeveistrening

Klubben har flere faste treninger i uken, disse blir annonsert i SPOND.
En av de faste turene klubben har er søndagstur kl 09:00 med oppmøtested på Auto-Car på stoa. Alt fra 3-5 timers turer hvor alle skal kunne delta. Fart blir tilpasset oppmøtes ønske. Det deles eventuelt inn i flere grupper om det er stort oppmøte, eller ønske om flere hastigheter. Klokkeslett og oppmøtested kan variere, sjekk siste oppdatering i spond. Alle er velkomne til å delta, ta gjerne med en venn eller flere.

Når høsten og vinteren setter inn, setter vi bort raceren og tar ut CX eller MTB sykkelen. Dette åpner for fine turer i skog og mark, men også langturer på asfalt. Flere sykler hele året.

Ellers oppfordres alle medlemmer til å formidle egne turer slik at andre kan være med. Dette kan deles på ACC sin Facebook side, eventuelt deles i SPOND.

  • Landeveistrening

Terrengtrening

MTB trening i Åsbieskogen hver lørdag formiddag kl.10:00. Oppmøte på parkeringsplassen på industritoppen (Stoa).

Avhengig av hvem og hvor mange som møter så deler vi inn i grupper og har det gøy en time eller to. Dette passer også for barn fra 11 år og oppover, området har ulike rundløyper for alle nivå og er perfekt for terrengsyklister som ønsker å forbedre teknikken sin. Vi oppfordrer voksne til å ta med barna for sykling i morsomt terreng.

NB! Alt legges ut i SPOND, husk å sjekke her.

Ellers oppfordres alle medlemmer til å formidle egne turer slik at andre kan være med. Dette kan deles på ACC sin Facebook side, eventuelt deles i SPOND.

  • Terrengtrening