Laster...

HEREFOSS RUNDT 2023

Kjære sykkelvenn, da var Herefoss Rundt 2023 over for i år. For en sykkelfest dette ble!

2023 versjonen inviterte på en ny løype, med start fra Sam Eyde VGS og målgang ved Arendal misjonskirke. Målområdet var plassert på toppen av Østenbuveien, noe som sikret en knalltøff avslutning.

Været var perfekt for sykkelritt i dag, temperaturen var god med akkurat passe motvind på vei tilbake. Det så også ut som at ACC hamburgerne falt i smak etter målgang. Store premier ble det også, levert av blant annet Sykkelsport og Arendal Optikk!

Herefoss Rundt hadde første start i 1979, men med opphold i 2020 (Covid-19) og 2022 ble dette nr. 43 i rekken. Løypen har hatt forskjellige start og målganger siden oppstart, men alle har vært rundt Herefoss.

Veteranene Roald Mamelund (ACC) og Nikolai Væding (ACC) har syklet alle 45 ganger siden 1979. Dette var tilrettelagt i vitners nærvær, da alle år teller. Målet er 50 ganger, som blir i 2028. Vi heier på dere!

Jeg vil sende en stor takk til alle våre samarbeidspartnere!
  • Gromstad Motor Stoa som lånte ut flotte Skoda EnyaqiV elbiler som masterbiler til puljene
  • MC-Marshalls, som fulgte hver pulje og hadde ansvar for å regulere trafikken
  • RoadSafty, som stilte med løypevakter og stasjonære vakter
  • Atletica treningssenter, som stilte med toalett og garderobe fasiliteter
  • May Elin Aulie, som tok flotte bilder av rittet
  • KnokeFive productions, som filmet rittet

Ellers vil jeg rettene stor takk til alle i ACC som støttet opp for at dette kunne gjennomføres, med alt stort som smått.

En ekstra stor takk til rittleder Kristian Stene, som nok en gang har levert et fantastisk sykkelritt. Utrolig gøy å få gode tilbakemeldinger fra mange fornøyde deltagere!

Vi gleder oss allerede til neste år!

Mvh Sølve Strømsland,
Leder Arendal Cykleclub

Søndag 14 Mai

Herefoss Rundt 2023Kjære sykkelvenner, mosjonister og glade trimmere! Søndag 14 mai 2023 går startskuddet for sykkelrittet Herfoss Rundt. I år med nytt start og målområde. Felles start med master fra Sam Eyde VGS / Sør-Amfi, målgang på toppen av Østenbuveien ved Arendal Misjonskirke (toppen av bakken fra Stoa opp mot Myra).

Tar du utfordringen? Meld deg på en av sørlandets flotteste sykkelritt. Her er det en startpuljer til alle nivåer. De som ønsker å utfordre seg selv med ritt fart, og de som ønsker en fin søndagstur uten tidtaking. Det blir servert kaffe og kake i målområdet, samt flotte premier blir trukket på startnummer.

Håper vi sees

Sted: Sam Eyde VGS

Starttid Trim: 09: 00

Starttid Tur 2: 09: 45

Starttid Tur 1: 10: 15

Starttid: Rekord: 11: 00

Distanser: 90km Trim og 140km Tur og Rekord

Pris: Kr 500,-

Påmeldingsfrist: 13 Mai

Garderober: Sør-Amfi / Atletica

Rittleder: Kristian Stene 952 03117

Generell Info: Startnummer kan hentes på Sykkelsport AS lørdag 13 mai mellom kl 13: 00 og 15: 00, eller ved start Søndag 14 mai kl 08: 00.

NB: Hjelmer med magnetviser kan avmagnetisere tidtakerbrikken slik at den ikke fungerer.